Obarvaj me vate

Bodi kar si. Ne pusti, da te vzorci in programi, ki sploh niso tvoji, nadzirajo in ujamejo v past. Ne izgubi se v istovetenju s čimerkoli, kar nisi resnično ti.
Tvoja barva je edinstvena. Tvoji darovi in lastnosti so prisotni v vsem, kar misliš, govoriš in počneš, tudi kadar misliš, da niso. So.
Nikoli ne moreš NE biti kdor si. Edina razlika je v tem, koliko svojega bleščečega sija spuščaš skozi svoje oklepe in maske, ki jih nosiš.
Odvrzi maske, odvrzi istovetenja. Ostani v občutku radosti, ljubezni in miru, kajti to pomeni, da si kdor si. Kadarkoli se počutiš negativno, to nisi ti. Zamoti svojo zavest za trenutek in se elegantno odmakni stran od tam, nazaj v občutek strasti, blaženosti in sreče. Nazaj v samega sebe.
Kadar deliš svojo barvo z drugimi, preprosto bodi ti sam. Ne skušaj jim vsiljevati svojega znanja in prepričanj, kajti tudi ti sam morda ne poznaš samega sebe zadosti dobro, da bi znal razlikovati med svojim pravim jazom in med zmedenim egom in programi, ki jih poganjaš. Ostani v radosti in še naprej sprejemaj vse na sebi in na drugih, brezpogojno. Kadar misliš, govoriš ali deluješ, naj to prihaja z mesta tvoje ljubezni in ne iz senčnih kotov tvojih potreb, strahov, prepričanj in odporov. Kadar si prepričan, da drugi delajo nekaj narobe, je zelo verjetno, da ti tako le govorijo tvoj omejeni pogled in pa programi. Namesto osredotočanja na napake in pomanjkljivosti, se raje poskusi premakniti v nove ideje in koncepte, ki bi lahko bili združitev tvojih lastnih darov s tistim, karkoli že drugi prispevajo k celoti. Zaupaj sebi kot svojemu višjemu jazu, da te vodi, in zaupaj v to, da nas vse vodi višji jaz prav ves čas.
Toliko več se še skriva v naših življenjih in v naši resničnosti, ko bomo enkrat zares začeli delati in pa zgolj obstajati skupaj, vsi mi. Na voljo so nam osupljive moči brez primere v naši sinergiji, ko se bomo odločili, da se prebudimo, da si pogledamo v srce in iskreno začnemo sprejemati in ljubiti vse v vsem.

Comments

Popular posts from this blog

Celjenje človeštva leži v zavedanju Povezanosti

Novo sodelovanje

Vsi za eno, eno za vse