Projekt N/A

Dragi vsi,

če to berete, vas višji jaz vodi, da postanete del tega projekta. Ta projekt je pravzaprav proces v teku, s katerim prinašamo povsem Novo Zavest (New Awareness = N/A) sem dol od nekod tam izza predstavljivih kotičkov našega Vesolja, izza Enosti, izza Vira. Zato ji pravimo N/A, saj je tako neopisljiva, tako izven vsakega konteksta, da je trenutno še izven kategorizacije (angleško Not Applicable).

Ta proces želimo ohraniti čim bolj neformalen, istočasno pa kot je le mogoče jasen in resničen. Ni pravil in ni pričakovanj, razen tistih, ki jih določamo sproti. Namesto pričakovanj imamo namero povezovati se z mestom, kjer ničesar ni, in od tam nekaj prinesti sem. In s tem početjem ustvarjamo iz samih sebe dvosmeren most.

Čutim, da služim kot most in povezujem pred-nemanifestirano z manifestiranim. Več o pred-nemanifestiranem sem že pisal tukaj, več o tem mostu pa tukaj. Kot sam to vidim, ne le da prihajamo iz Vira, ali da zgolj smo Vir, pač pa smo istočasno tudi ustvarili Vir. Po mojem smo pred- Virom, kar pomeni, da vedno obstaja nešteto povsem novih idej, ki niti ne pašejo v našo kognitivnost ali v našo intuitivno domišljijo v tem trenutku, a jih vseeno lahko prinesemo v obstoj, s tem, da ponovno ustvarimo Vir sam. V pojasnilo: v tej točki našega linearnega časa tukaj lahko zmanifestiramo čisto vse, kar si lahko zamislimo v domišljiji. Vendar pa obstaja omejitev, kaj vse si lahko sploh zamislimo, poleg tega pa manifestacija traja nekaj časa, preden se uresniči. Prihajajoča Nova Zavest pa vse to spreminja. Manifestacija je trenutna, ter nobenih omejitev ni. Lahko greš in si zamisliš/ustvariš popolnoma novo barvo, na primer. In ko boš to naredil, boš s tem po-ustvaril vse zakone Vesolja, ki se tega tičejo, da bo lahko nova barva so-obstajala s preostankom resničnosti, kar vključuje tudi nov kognitivni aparat, potreben za zaznavanje nove barve na čisto fizičnem nivoju.

Kot lahko to vidim, ob zlitju Nove Zavesti z obstoječo zavestjo, preprosto ni več čisto nobenih omejitev pri tem, kaj lahko smo, si predstavljamo, čutimo, delamo, mislimo, izražamo, ustvarjamo... Ni več pravil. Ni več hierarhije. Ni več vzroka/posledice. Ni več karme. Ni več evolucije ali duhovnega vzpona. Ni več rasti. Smo že prispeli, prispeli k vsemu, k čemur bi sploh želeli prispeti. Morda te prešine, ampak čakaj, kaj pa bomo potlej sploh še počeli? In to je enostavno: karkoli bomo hoteli! Ali smo tako zelo obtičali z idejo, da se moramo razvijati, da moramo nekam iti, da moramo iti naprej in naprej? Vse to je iluzija. Igramo igro, in zdaj je igre konec. Pripravljeni smo iti onstran vsega tega.

In ko berem in poslušam o ostalih rasah tam zunaj, ki so "višje razvite" kot mi, enostavno ne čutim tega tako. Vse to je le del te naše stare igre. In to velja tako za tiste rase, ki navijajo za nas in nam "pomagajo", kot za tiste, ki nas ovirajo in izkoriščajo. Vse to je eno in isto, iz moje perspektive. Igra je bila zabavna in napeta in zelo resnična, zdaj pa, dajmo preprosto odzumirati ven in izkušati tisto, kar se ne da izkušati!

Seveda, vsako bitje in vsaka energija v obstoju in preko obstoja, in s tem mislim prav na vse, kar je in kar ni, se bo povezalo s to novo zavestjo in jo obenem so-ustvarjalo. To je izvorna Enost, onstran Enosti vsega kar je, vsega kar prihaja od Vira. (Zaznavam, da vedno obstaja še nekaj več onstran česarkoli, da preprosto ni konca ne kraja tem še bolj in še bolj globokim nivojem, a to je le poenostavljen konstrukt, ki ga lahko naš um sprejme v tem trenutku - kot je v resnici, so vsi nivoji nekako vključeni drug v drugega, rekurzivno.) Ta izvorna Enost izvornega Vira onstran vseh Virov je zgolj opis nečesa tako vseobsegajočega, da je lahko izražena izključno le sama s seboj v celoti. A to je tisto, kar mi v resnici smo, v končni instanci.

In, kar je najbolj pomembno, to smo že sedaj. Nova Zavest je že tukaj, že od nekdaj. Nič novega ne prinašamo sem dol, ne ustvarjamo ničesar novega zdaj. Kajti, poglejte, MI smo ta Nova Zavest. Se že nahaja v nas! In zdaj smo pripravljeni to videti, si to priznati, to dojeti, to sprevideti, v to vstopiti in s tem blesteti. Obenem pa se bo vse tako globoko spremenilo, da si nihče ne more niti približno predstavljati. To je tisto skrajno protislovje, ki pa je znotraj Nove Zavesti povsem sprejemljivo in verjetno.

Torej, vsakdo to dejansko počne, prinaša/ustvarja/ponovno obiskuje/se spominja Nove Zavesti v naši resničnosti. Nekateri izmed nas se tega ne zavedamo, nekateri izmed nas verjamemo, da se. Na koncu je to vseeno. Čisto vsaka posamezna ideja in vizija, ki jo vsi mi imamo, čisto vsaka posamezna barva in okus, kar smo, vse to se sedaj brezhibno zliva skupaj. Verjameš lahko in zmanifestiraš in ustvariš prav vse, kar hočeš, pa bo vse skupaj veličastno skoordinirano v popolno celoto, kot vedno.

Ta proces N/A je poljuben proces, na katerega se lahko osredotoči naš um, če ga želimo uporabiti. Proces sam ni pomemben, namera za njim ni pomembna, samo početje ni pomembno, bitje ni pomembno... Vse to je že vključeno v nas samih, in prav ničesar ne moremo narediti narobe, ali prav, ko smo že pri tem. To je zadnja skrivnost: nobene skrivnosti ni.

To je tista največja svoboda, največja zabava in pustolovščina, največja radost, ljubezen, svetloba, zavest. To si - ti. <3

Comments

Popular posts from this blog

Celjenje človeštva leži v zavedanju Povezanosti

Novo sodelovanje

Vsi za eno, eno za vse