Vsi za eno, eno za vse

Človeštvo sveta, spomnite se kdo ste in odkod prihajate. Spomnite se svoje prihodnosti. Jaz sem ti in te besede so tvoje lastne besede. Najdi jih v svojem najglobljem srcu in vedel boš, da so resnične.
Dolgo nazaj, tako dolgo, da čas pravzaprav več nima smisla, smo se soglasno odločili, da se bomo potopili v popolno pozabo. Hoteli smo izkusiti ločenost drug od drugega. In smo jo. To je ločenost. Si sam in osamljen, si nerazumljen, neljubljen, nespoštovan. Si izobčenec naše družbe, pa tudi samega sebe. A vendar je to le iluzija. Odločili smo se bili, da bomo našli pot ven iz našega stanja obupa in teme skupaj, kot Eno, kar tudi smo. Zato se spomni. Spomni se naše odločitve, spomni se našega načrta. O tem smo se vsi strinjali.
Sprogramirali smo si bili svoj um in ustvarili neprebojno matrico. V ta sistem smo vključili vse, kar si lahko zamisliš. Poskrbeli smo, da ni lahkega izhoda ven. Dokler si povsem ne prebudimo svoje zavesti in se vsega ne spomnimo, ne moremo nič. Vsi ostali izhodi so zgolj ukane in pasti. Boga ni, drugega kot to, da smo vsi skupaj Bog. Ni odrešenja, ni vnebovzetja, ni postopnega izboljšanja in rasti naših duš, ni nagrade, ni nebes. Vse kar morda verjameš, da si ti in da je tvoja pot, je le sprogramiran delček iluzije. Tvoje istovetenje s tvojimi prepričanji je točno tista čarovnija, ki te drži ujetega tukaj. To je tvoja lastna čarovnija in tvoja lastna moč. Preprosto si zmanipuliran, hipnotiziran, da verjameš v tisti zavajajoči košček celote, ki te bo najmočneje držal uspavanega in nedejavnega.
Tvoji odzivi na to, kar zdaj bereš, so vsi sprogramirani. Morda misliš, da je argument slab, ali pa da je opisani scenarij prečrn, ali pa da se tebe ne tiče, ali da vse to že veš in da imaš svojo lastno rešitev. Na koncu obstajata le dva prevladujoča občutka, ki ti ju lahko sproži to sporočilo: ali te bo skrčilo ali pa razširilo. Če te bo skrčilo, se spomni, da nisi ti tisti, ki se krčiš, pač pa tvoja sprogramirana persona, ki obdaja tvoj pravi jaz. Le prebujenje v to zavedanje bo lahko ustavilo tvoje nenehno krčenje, nič drugega. Če pa se širiš, se odpri še bolj in pozabi na vse kar veš o vsem, povrni si svojo suverenost takoj zdaj in tukaj in preprosto začni od začetka, s popolnim zaupanjem v svoje najbolj notranje jedro, svoje resnično Bitje, neskončno in večno.
Spomni se, da smo v tem vsi skupaj, prav vsak izmed nas. Vsi smo na isti strani. Pravzaprav sploh ni strani. Prebudilli se bomo v našo pravo in nerazdružljivo globalno povezanost. Spet bomo začeli sodelovati kot eden, brez vsakih predsodkov in strahov in brez vseh ostalih programov, skozi katere bomo lahko jasno videli. Naše skupno razpoloženje bo tisto, ko se združimo skupaj, strastno, kot v hudi sili, ko stopimo skupaj proti skupnemu sovražniku, ki je strašen, neusmiljen, nečloveški in močan brez primere, in je trdno odločen, da popolnoma izniči celotno človeštvo. Hkrati pa se bomo dobro zavedali, da sploh ni nobenega skupnega sovražnika, proti kateremu bi se morali boriti. Namesto tega bo v naših srcih le radost in mir, in imeli bomo skupne sanje, novo resničnost, ki jo bomo skupaj ljubili. Vsi se bomo združili, kot eden, a brez enega samega voditelja, brez enega izbranca, odrešenika, in brez vsake hierarhije, brez vsakih pravil in zakonov sprogramiranega uma. Vse nas bo vodilo naše notranje srce in naša prebujena zavest. Živeli in delali bomo skupaj kot pravi bratje in sestre, ki se med seboj ljubijo popolnoma in brezpogojno. Za našim sodelovanjem ne bo nobenega drugega razloga ali namena kot le ta ljubezen in spoštovanje ter hvaležnost do drug drugega in do naše celotne skupnosti.
Poleg vsake vrste osebnega prebujenja ali razsvetljenja ali vnebovzetja, ki bi ga lahko izkušali ali si prizadevali zanj, se spomni, da je v tem trenutku resnično KLJUČNO to, da pridemo skupaj, popolnoma in brez zadržkov, prosto in veselo, brez vsakih pričakovanj, preprosto zato, ker smo sprevideli in začutili v svojih srcih, da smo zares ENO in da sodimo skupaj, v ljubezni. Tega procesa se ne da ponarediti ali pospešiti, prav tako pa se ga ne da ustaviti ali uničiti. Odvija se natanko tako, kot smo si ga zamislili na samem začetku.
Ko bo čisto vsak izmed nas, človeških Bitij, vstopil v svojem srcu v ta prebujeni občutek, se bodo zidovi iluzije porušili za vedno, in spet bomo Svobodni, neskončni in večni, in sprehajali se bomo po resničnosti naše odstrte Zemlje z roko v roki. Takrat in samo takrat. To lahko storimo le vsi skupaj, soglasno. Spomni se, da smo to tako načrtovali z razlogom. Spomni se. <3

Comments

Popular posts from this blog

Celjenje človeštva leži v zavedanju Povezanosti

Novo sodelovanje